Nytt fra Bysenteret

Fasadeskisse Bysenteret Harstad
Det skjer mye i Bysenteret nå om dagen!
Bysenteret kommer i ny drakt og både Arctic og Bysentrets butikker og serveringssteder brenner for å skape forbedringer gjennom betydelige innvendige og utvendige oppgraderinger.

Med dagens dyktige butikkdrivere som har vært en del av Bysenteret i lang tid vil det nå i høst komplementeres med nye nasjonale og internasjonale serverings- og shoppingkonsepter. Dette betyr at Bysenteret blir å tilby en mer helhetlig, inspirerende og fornøyelig shoppingopplevelse.

Det er allerede startet en omfattende jobb med både utvendig og innvendig oppgraderinger av Bysenteret. I tillegg har vi brukt mye og nødvendig tid på å finne nye og attraktive serverings- og shoppingkonsepter.

Utvendig vil fasader oppgraderes og tilpasses en helhet med de sammenfallende bygårdene rundt. Vi har valgt farger og fargetoner som vi mener vil gi en følelse av både ro, harmoni og stil. Vi er stolte av å kunne bidra til at en del av Harstad sentrum får et friskere og mer helhetlig uttrykk. Det er også planlagt en ekstra inngang til Bysenteret på hjørnet vis-a-vis Ming Kinarestaurant.

Innvendig er arbeidet i gang med å bringe en tydeligere identitet til Bysenteret. I tillegg til en generell oppussing vil vi få frem elementer i interiøret som vil gi Bysenteret karakter og skape den gode opplevelsen.

Nye virksomheter i Bysenteret
Nedenfor følger en kort presentasjon av de nye virksomhetene som er under bygging og som åpner til høsten.

MGS (Meierigården Shopping) blir Bysenterets største butikk med et rikt og variert utvalg av klær både til dame og herre, sko, reiseeffekter med mer. Vi gleder oss stort til å vise frem den nye butikken og det rikholdige sortimentet. Dette har vi stor tro på vil bli attraktivt både for harstadværinger og tilreisende. MGS er en butikk på nærmere 1200 kvadratmeter som tilbyr kundene en praktisk og helhetlig shoppingopplevelse. Med et stort utvalg av varer blir det ikke vanskelig å finne det du leter etter på MGS.

Lekeland på Bysenteret
Midt mellom MGS og Wayne’s Coffee vil det også bli åpnet et moderne «mini» lekeland hvor barna kan utfolde seg. Her får barna muligheten til å leke og kose seg mens foreldrene kan besøke våre flotte butikker eller serveringssteder.

Park Lane Fashion er et spennende, tidløst og stilrent American English motekonsept som mikser amerikansk østkysttradisjon med sjarm fra New England’s universiteter. Her får byens befolkning tilgang på klassisk stil til hyggelige priser. Park Lane Fashion Harstad blir Norges største Park Lane butikk og åpningsdato er 15. august – dagen før Bakgården braker løs i sentrum.

Wayne’s Coffee er et populært og godt café-konsept med utspring fra Sverige og har vært i Norge siden 2008. Vårt mål er å tilby gjestene våre et naturlig møtested, med et utvalg av høykvalitets produkter. Kom til Wayne’s Coffee og oppdag forskjellen mellom oss og alle andre kaféer du har besøkt. Wayne’s Coffee er et sted der du kan møte venner, ta en kaffepause, lese avisa og slappe helt av. Vi vil at du skal trives hos oss!

Kjøkken og Kaffe vil erstatte Jordbærpikene fra 1. september. Vi er stolte av å kunne tilby det nye café-tilbudet KOK i sentrum av Harstad. Dette er et friskt og stilfullt café-konsept. Kjøkken og Kaffe er stedet du skal føle deg hjemme. Vi har plasser til vennegjengen, kjerne- og storfamilien, barselgruppen, blind-daten, studenten som vil ha ro, og hun som bare skulle raske med seg noe i farten. Dette er fordi vi har ulike soner i kafeen vår, for alle ønsker og behov. Ikke minst skal barna ha det fint hos oss, derfor byr vi på en barnemeny vi er stolte av, leker og KOKOs barnerom. Når de små har det fint, har alle det fint.

Traktøren Kjøkkenutstyr Harstad er den første av mange etablissement som åpner i høst på det «nye Bysenteret». Paul Raymond og Kristine har satt åpningsdato til onsdag 25. juli. Hele byen ønsker konseptet velkommen. Søskenparet har jobbet dag og natt og gleder seg voldsomt til å få åpnet butikken.Traktøren startet i 1989 med sin første butikk i Bogstadveien. Kjeden tilbyr Norges største og mest varierte vareutvalg innen kjøkkenutstyr av merkevarer i god kvalitet. Traktøren Kjøkkenutstyr fokuserer på funksjonalitet, kvalitet og design som passer alle hjem.

Norli Bokhandel utvider og tar Ringo sammen med seg i et rikholdig bokhandel- og lekebutikkonsept. Hos Norli finner du et rikt utvalg av alle typer bøker. Ringo er kjent for sine merkevarer og siste nytt på lekefronten. Sammen gir dette et rikt tilbud som treffer både store og små i byen vår.

Ny senterleder
Rune Torbergsen tiltrer i jobben som senterleder fra 1. september og vil fortsette det gode arbeidet som tidligere senterleder Lars Nyborg har startet.
Rune kommer fra stillingen som Sales Manager Horeca ved ServiceNord Engros AS. Rune har mange års erfaring fra salg og serviceyrket, både som leder, eier og aktiv medarbeider.

Rune gleder seg til å ta fatt på spennende oppgaver knyttet til drift og markedsføring av Bysenteret. Vi har som overordnet mål å styrke kundeopplevelsen og gjøre Bysenteret i enda større grad attraktivt for Harstadværinger og tilreisende.

I tillegg til å være senterleder blir Rune også medeier og daglig leder av den nye storbutikken MGS (Meierigården Shopping).

Fasadeskisse Bysenteret Harstad

Fasadeskisse Bysenteret Harstad

Bildeinfo: Alle bildene i denne artikkelen er fasadeskisser, og er ment  til å illustrere teksten i artikkelen i informativ sammenheng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *