Traktøren Kjøkkenutstyr åpner 25. juli 2018

Bysenteret har tatt seg en prat med Paul og Kristine Nilsen som etablerer og åpner Traktøren Kjøkkenutstyr i Bysenteret på onsdag 25. juli 2018.

Hvem er dere som står bak etableringen av Traktøren Kjøkkenutstyr i Bysenteret?
Vi er søskenparet Paul og Kristine Nilsen – og vi er stolte Harstadværinger!
Paul har erfaring fra dagligvare og sportsbutikk, samt vakt-, verdi- og sikkerhetsbransjen. Fritiden bruker jeg gjerne i marka, på havet, i Sollia eller i sentrum.
Kristine er utdannet barne- og ungdomsarbeider, men har de siste årene drevet butikker innenfor HORECA og KBS. Kristine er utadvendt og trives best i samspill med andre mennesker, og mener det er viktig å se kundene, bli kjent med dem, og gi dem de rette handelsopplevelsene!

Hvorfor etablerer dere Traktøren i Bysenteret?
Vi er begge vokst opp rett ved sentrum, og begge har gått på “Byskolen”, så vi føler sterk tilhørighet til sentrum. Og da vi fikk høre om planene til Bysenteret, var vi ikke i tvil om at dette vil vi være med på. Vi synes også at Traktøren passer perfekt inn miksen av butikker i Bysenteret.

Kan dere fortelle litt om vareutvalget?
Vi ønsker å tilby funksjonalitet og kvalitet som passer i alle hjem. På Traktøren i Bysenteret finner du det du trenger til kjøkkenet, samt litt ekstra. Vi streber etter å ha et sortiment hvor alle kan finne sin stil.
Vi er stolte av det store og varierte vareutvalget som kjeden har innen kjøkkenutstyr, servise og miljø. Vår nettbutikk gir deg også muligheten til å bestille varer utenfor det ordinære vareutvalget.
Vårt vareutvalg retter seg like mye til Far som Mor. Som kjent liker karer å se på utstyr som «verktøy» og hos oss er vi sikre på at karene også finner det de trenger.

Har dere noen produkter som dere synes er spesielt spennende?
Vi har en egen avdeling for bake-interesserte som vi er veldig stolte av. Der skal det godt gjøres å ikke få idéer å ta med seg hjem. Vår bakeavdeling kan gi besøkende både bakeglede og inspirasjonen.

Er det noen spesielle tilbud i forbindelse med åpningen og i tiden fremover?
Vi har et stort utvalg av produkter fra kvalitetsseriene Norsk Gourmet med opptil 35 % rabatt. Dette er alt fra stekepanner, støpte aluminiumspanner, gryter (1 – 6,5 liter) m.m.
Mot skolestart kommer hyggelige aktivitet og tilbud rettet mot studenter som skal etablere seg.
Etter lang tid med planlegging og etablering av butikken er vi nå endelig klare til å åpne. Vi virkelig gleder oss til å møte Harstads befolkning når vi åpner på onsdag 25. juli.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *