Medlemsklubben Byvenn på Bysenteret er populær

SOm BYVENN smaker kaffen mye bedre

Medlemsklubben BYVENN ble relansert i mai  2018 og har blitt svært positivt mottatt av byens befolkning. Flere og flere får opp øynene for fordelene med å være medlem og får tilbudskuponger rett på mobilen.

Som BYVENN får man relevante kuponger med gode rabatter fra virksomhetene i Bysenteret. Du får bare informasjon om det du interesserer deg for, og maks 4 sms/e-post pr mnd. Det er gratis å motta både sms og e-post, og det er enkelt å melde seg av tjenesten. Aldersgrense 15 år.
Her kan du lese mer om BYVENN og bli medlem helt gratis

Eksklusive kupongtilbud

Som medlem i kundeklubben BYVENN får du tilgang på eksklusive kupongtilbud som kan benyttes i butikker i Bysenteret. Kupongtilbudene kan benyttes en gang per kunde, og har begrenset varighet. Vanligvis kommer det nye kuponger hver 14. dag eller hver måned. BYVENNER mottar en sms som påminnelse når nye kupongtilbud er tilgjengelig på din mobil.

Eksempler på gode tilbud kan være 30-50% rabatt på en enkelt vare eller et helt kjøp i en av våre mange butikker. Eller redusert pris på en hårklipp, et godt måltid eller noe annet spennende. Dette kan virkelig slå positivt ut for deg som kunde når handler 🙂

Ekslusive tilbud som Byvenn

Faste Tilbud

Som medlem i kundeklubben BYVENN får du tilgang på både Eksklusive tilbud (kuponger som varer f.eks. en 14 dagers periode) og Faste tilbud (kuponger som varer i flere måneder). De Faste tilbudene kan benyttes flere ganger, og gyldighet fremgår på hvert enkelt tilbud. Også her viser du frem bare frem kupongene som du får på din mobil.

Faste tilbud for Byvenn

Det er enkelt å bli BYVENN:

Send kodeordet BYVENN som SMS til 2030 eller klikk på linken nedenfor for å registrere deg
Bli medlem i kundeklubben BYVENN

Oppdater din profil / Se dine kuponger
Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet e-postadresse? Det kan du enkelt endre ved å klikke på linken nedenfor
Endre medlemskap i kundeklubben / Se dine kuponger

Endre tillatelser / avslutte medlemsskapet
Ønsker du å se eller endre dine tillatelser, eller avslutte medlemsskapet – klikk på  linken nedenfor. Alternativt send kodeord BYVENNSTOPP på SMS til 2030
Endre tillatelser / avslutte medlemsskapet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *