Waynes Coffee åpner onsdag 12. september 2018

Waynes Coffes åpner i Bysenteret

Bysenteret har tatt seg en prat med Tony Simonsen som etablerer og åpner Waynes Coffee i Bysenteret på onsdag 12. september 2018

Hvem det er som står bak etableringen av Waynes Coffee i Bysenteret?
Jeg heter Tony Simonsen og er født og oppvokst i Harstad. Har alltid elsket mat og drikke – og har arbeidet som kokk i vel 10 år. Jeg har alltid hatt ekstra interesser for kaffe – og synes at god kaffe er noe man trenger hver dag. Så derfor er det veldig gledelig for meg å kunne presentere Waynes sin åpning nå på onsdag.

Hvorfor etableres Waynes Coffee i Bysenteret?
For meg er selve Harstad by og sentrum kjært. Og jeg synes at det skjer virkelig mye spennende på Bysenteret for tiden og har tro på at Waynes vil treffe publikum godt, både med plasseringen i Bysenteret og alt det gode vi tilbyr. Alt i alt et konsept og tilbud jeg føler det er behov for i Harstad.

Kan du fortelle litt om konseptet og hva dere tilbyr?
Waynes har laget et skikkelig godt konsept, med bl.a. økologiske råvarer og kortreist bærekraftig mat. Hos oss får du god enkel mat laget fra bunnen av. I tillegg til hele spekteret av førsteklasses organisk kaffe – både varm og kald, gode te’er, varm sjokolade og bakverk.
Det er kombinasjon av god kaffe, mat og skikkelig hjemmekoselig atmosfære – som gir den gode Waynes-opplevelsen. Vår kafé er faktisk en av de største i Norge og Sverige, så her har vi plass til alle.
Vi har som mål er å tilby våre gjester et naturlig møtested, og nyting av kvalitetsvarer. Her kan du møte venner, ta en kaffepause, lese avisa og slappe helt av.
Waynes vil også lære verden om den svenske «fika» og noen bare elsker det. Ellers kan du komme til oss for å ta med morgenkaffen, kjøpe frokost, studere eller spise enn sunn lunsj sammen med kollegaer.

Fortell litt om Lekeland i kafèen
Spesielt vil vi fremheve at vi også har tenkt på at barna skal ha det bra – og at sammen med Bysenteret har vi et felles Lekeland for barna i vår kafè. Det må vel være gode nyheter for foreldre og barn.

Vi gleder oss stort til åpningen og inviterer til frokost til hyggelig pris. Ellers tror jeg byens befolkning vil kose seg og sette pris på det vi tilbyr.

Velkommen, alle Harstadværinger! – avslutter Tony denne hyggelige praten med.

Organisk kaffe og kaffekos
Organisk kaffe og kaffekos

Litt fakta om Waynes:

  • 125 kaféer i flere land.
  • 45.000 mennesker besøker Waynes hver dag.
  • I 1994 åpnet Waynes sin første kafé i Stockholm og var også den første svenske kaféen som serverte Caffè latte!
  • Waynes filterkaffe og espresso er 100 % KRAV-merket, 100 % sertifisert av Regnskogsalliansen, og 100 % sertifisert som økologisk dyrket.
  • Waynes fremhever at når du bestiller kaffe, kommer bønnene fra utvalgte plantasjer i Brasil, Colombia and Nicaragua. De er alle KRAV-merket og sertifisert av Regnskogsalliansen. I tillegg har de EUs merket for økologisk dyrking.
Waynes åpner i Bysenteret

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *