Park Lane er etablert i Bysenteret

Medeiere Renathe Nikolaisen Opsahl og Steffen A. Arntzen viser stolt frem den nye Park Lane butikken i Bysenteret.

Det skjer veldig mye spennende på Bysenteret for tiden. Bysenteret har tatt seg en prat med Renathe som er medeier av nyåpnede Park Lane Harstad.

Hvem er det som står bak etableringen i Bysenteret?
Jeg heter altså Renathe Nikolaisen Opsahl og er daglig leder og medeier av Park Lane i Harstad. Jeg har lenge hatt ønske om å drive egen virksomhet – og jeg bare bobler over av glede og entusiasme for dette konseptet. Jeg har virkelig stor tro på Park Lane og vil gjøre alt for at kundene skal få den aller beste handleopplevelsen, mens de utforsker utvalget i klær hos oss.

Hvorfor etablere Park Lane i Bysenteret og i Harstad?
Først og fremst vil jeg si at jeg synes at Harstad trenger nye og spennende tilbud som ikke er her fra før av. Park Lane har et spennende konsept og vi har stor på tro at denne butikken kan være med å få byen til å blomstre. Derfor er det ekstra artig å vise frem det spennende og særegne utvalget vårt. Vi har allerede mottatt massevis av gode tilbakemeldinger, og kundene virker veldig fornøyde!

Kan du si noen ord om vareutvalget og hvem som er målgruppene?
Livsstilen Park Lane representerer en internasjonal måte å kle seg på. Plaggene er tidløse og blir raskt en favoritt å ha på seg. Dette er avslappende og sofistikerte klær med topp kvalitet til en fornuftig penge. Eksempler på vareutvalg er moderne klassikere som Oxford-skjorter, gensere, kjoler og dressjakker. Klesutvalget i Park Lane treffer kunder i alle aldersgrupper fra 25+.

Kanskje har dere noen produkter som dere synes er spesielt spennende?
Det er masse fine høstvarer som strømmer inn i butikk disse dagene. Vi er også allerede i gang med innkjøp av vår og sommervarer for 2019, så det er bare å glede seg.

Dere åpnet for kort tid siden. Hvordan har det gått – og hvordan er konseptet og varene blitt mottatt av Harstads befolkning?
Som nevnt har vi mottatt masse positive tilbakemeldinger! Konseptet og varene har blitt godt mottatt, og vi ser mange i Harstad som allerede går rundt med Park Lane-klær. De som har kjøpt klær hos oss sier de er veldig fornøyde med kvaliteten og ikke minst den gunstige prisen. Når kundene kommer til oss på Park Lane skal de føle seg velkommen og få den gode hjelpen de trenger for å finne de rette plaggene. Service er spesielt viktig for oss!
«Vi gleder oss til du kommer innom oss – du er hjertelig, hjertelig velkommen» sier en livlig og engasjert Renate, før hun springer videre for å ta imot esker med nyheter som akkurat er kommet inn døra.

 

Høstklær på Park Lane
Litt av utvalget av klær på Park Lane i Bysenteret

Litt fakta om Park Lane

  • Park Lane er et motemerke fra Sverige – og som medeier og designer selv sier: “Park Lane is American English fashion with a Swedish touch of timeless Scandinavian living.”
  • Siden 1984 har Park Lane skapt klær som er både avslappede og sofistikerte – den perfekte blandingen av det britisk inspirerte og stilbyggende New England. Vi kaller det American English.
  • Inspirasjonen er hentet fra britiske universiteter, og den amerikanske øst-kysten.
  • Selskapet har blitt en sterk merkevare internasjonalt, og merket finnes i over 550 butikker i 7 land i Europa. I tillegg etableres egne one-brand butikker, slik som i Harstad.
  • Fun Fact: Du må faktisk helt ned til Hamar for å finne nærmeste Park Lane.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *