MGS åpner i Bysenteret fredag 21.9.

MGS åpner i Bysenteret

Det skjer virkelig mye spennende på Bysenteret. Bysenteret sin redaksjon har tatt seg en prat med Rune Torbergsen som åpner butikken MGS (på hele 1200 kvm.) på fredag 21.9.

Hvem det er som står bak etableringen i Bysenteret?
Jeg, Rune Torbergsen vil være medeier og daglig leder for MGS som blir Nord-Norges største Multi Brand Store.
Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt sans for klær og design. Mest av alt så er det spennende å få muligheten til å bidra til å skape noe for senteret og byen vår. Ser på meg selv som en god Harstadpatriot og vil gjerne bidra til å gjøre Bysenteret og sentrum attraktivt og pulserende. Jeg er kjempeheldig som både får jobbe med utvikling av MGS og samtidig være senterleder for Bysenteret. Bysenteret skal være et produkt av lokale krefter og lokalt initiativ – som skaper spennende opplevelser og aktiviteter.

Ser du noen syneergier med andre nyetableringer i Bysenteret?
Jeg vil virkelig trekke frem at Harstads første rene kaffebar Wayne`s Coffee ligger vegg i vegg med MGS. For den ultimate shopping opplevelsen kan vi kombinere handelen med en god kaffedrikk, deilige kaker eller noen fantastiske små og store retter fra Wayne`s. Fruen kan shoppe på MGS, mens vi kara kan nyte en god kopp kaffe og sladre litt, ler Rune.

Det må selvfølgelig nevnes at i mellom MGS og Wayne`s Coffee har vi laget til et helt fantastisk mini lekeland for lekelystene barn. Hvor perfekt er ikke det!

Hvorfor etablere en så kjempestor butikk som MGS i Bysenteret
Først og fremst så tenker vi at Bysenteret skal skille seg ut fra hva andre kjøpesenter har å tilby. Med det mener jeg at vi allerede er langt på vei med å skille oss ut hva butikkmiks gjelder. Nevner her som først ut MGS, Park Lane som ikke finnes i Nord Norge, første KOK Cafè (Kjøkken og Kaffe) og Wayne`s Coffee. Kan ikke røpe så mye men nye spennende konsepter er fortløpende på tur inn.
Vi ser ikke noen tydelige begrensninger, men mere at vi våger å tenke de store tankene for å skape noe virkelig unikt.
MGS er en Multi Brand Store med et usedvanlig spennende utvalg av klær til dame og herre, sko, vesker, reiseeffekter m.m.

Vi har hatt med oss den beste ekspertisen i landet i forhold til utformingen av konsept og innredning. Nevner at butikkarkitekten har tegnet over 2000 butikker i Norge og Sverige. Vi er stolte og ydmyke til hvordan sluttresultatet har blitt etter at hundrevis av arbeidstimer er lagt ned av egen og innleid arbeidskraft.
Det har vært en kjempespennende og lærerik reise i prosessen med å knytte til oss alle de riktige leverandørene. Denne butikken blir bare noe helt for seg selv.

Kan du si noen ord om vareutvalget og hvem som er målgruppene?
Vi har klær, sko, vesker og reiseeffekterter for alle som ønsker å fornye garderoben – i alle prisklasser. Vi har vært fokuserte på å samle for noen ukjente- for andre kjente merker til konkurransedyktige priser. Her tror vi at alle vil finne akkurat det som matcher både sin egen stil og pengebok.

Jeg kan nevne noen av merkene våre.
Mens wear: Replay, Bertoni, Les Deux, Vans, Solid, Saxx, Vanucci, JohnnyLove.
Ladies wear: Whyred, Untold Stories, Kaffe, Karen by Simonsen, Tommy Hilfiger, Pulz.
Reiseeffekter: TravelOscar Jacobsen, Saddler, Kipling, Hvisk, Paul’s Boutique, Samsonite.

Ladies wear - MGS i Bysenteret
Ladies wear – MGS i Bysenteret

Hvordan tror du konseptet og varene blitt mottatt av Harstads befolkning?
Vi håper jo selvfølgelig at Harstad og omegns befolkning kjenner sin besøkelses tid – og gir oss en fair sjanse. Kom å se, og bare kos deg med butikken, senteret og utvalget. Husk det er ingen kjøpeplikt – du får deg bare en topp opplevelse, humrer Rune.

Kanskje har dere noen produkter som dere synes er spesielt spennende?
Er det lov å si alt? Faktisk så er hele sortimentet tatt ut nøye med tanke på å kunne tilfredsstille alle typer kunder. Vi mener vi tilbyr en helhetlig shoppingopplevelse og det blir det ikke vanskelig å finne det du leter etter på MGS.

Dere har åpning på fredag 21. september. Er det noe spesielt som skjer på åpningsdagen og de påfølgende dagene?
Vår sprudlende og engasjerte betjening er klare til å ta i mot dere alle med et smil og med ønske om å veilede. Selvfølgelig har vi hyggelige åpningstilbud og det vil være mulighet for å gjøre en ekstra god handel i de første dagene. Men jeg har vel så lyst til å fokusere på bredden i sortimentet. En god handel blir det alltid mulig å gjøre på MGS – enten det er på åpningsdagen eller senere – avslutter Rune før han fortsetter med klargjøring av butikken til åpningen på fredag.

Mens wear - MGS i Bysenteret
Mens wear – MGS i Bysenteret

Fakta om MGS

  • 1200 kvm. Multi Brand Store shoppingeventyr i Bysenteret.
  • 30+ spennende merker som virkelig kler deg opp i alle prisklasser.
  • Ligger vegg i vegg med Waynes Coffee med Lekeland og kaffekos.
  • Håndplukket betjening.
  • Eksklusiv avtale med Samsonite.
  • Les mer om MGS på deres Facebook-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *