KOK – Kjøkken og Kaffe åpner lørdag 3.11. 2018

Bysenteret har tatt seg en prat med Roomi som etablerer og åpner KOK – Kjøkken og Kaffe på Bysenteret lørdag 3. november 2018.

Hvem det er som står bak etableringen av KOK i Bysenteret?
Jeg, Roomi vil være medeier og restaurantsjef for KOK. Min teoretiske bakgrunn består av bl.a. Master i logistikk fra HiH, og barchelor i markedsføring. Jeg har tidligere drevet og vært medeier i Big Horn Steak House, samt Nordlændingen her i Harstad.

Etter å ha bodd 10 år i Nord-Norge hadde jeg lyst til å utforske muligheter på Østlandet. Her jobbet jeg som daglig leder ved Norges største veikro (Marche, Holmestrand) i et par år. Da muligheten åpnet seg for å etablere KOK på Bysenteret var det enkelt valg for meg. I Harstad stortrives både jeg og familien min.

Hvorfor etableres KOK i Bysenteret?
Vi som står bak KOK har stor tro på Bysenteret og Harstad sentrum. Vi mener det helt klart er behov for dette spennende serveringsstedet. Lokalene kommer også til å bli attraktive og moderne med fin utsikt utover torget. Vi er glade i byen vår og KOK skal være et hyggelig sted for absolutt alle!

Kan du fortelle litt om konseptet og hva dere tilbyr?
Menyen vår spenner seg fra det store måltidet, til småretter og søte fristelser. Vårt kjøkken er i utgangspunktet klassisk norsk, men har hentet inspirasjon fra både nære og fjerne land. Vi jobber hele tiden med å kombinere spennende smaker, samtidig som vi tar vare på de gode tradisjonene.

Vi har en bred og spennende meny med småretter, salater, hamburgere, omeletter, brunch og skikkelige middagsretter slik som for eksempel lasagne, biffsnadder og bacalao.

Vi er også veldig stolte over barnemenyen vår som har noe for alle små ganer. Om maten skulle bli fort borte, har vi eget lekehjørne samt aktiviteter for de minste.

Vi bryr oss og er veldig opptatte på miljøet. Det er spesielt 3 saker vi gjør en ekstra innsats på; matsvinn, kaffe og emballasje. Vi gir blant annet miljørabatt på kaffe – ta med egen kopp og få 10 kr. i rabatt på take-away. Velger du å kjøpe vår termokopp spanderer vi første kaffedrikk! På denne måten kan du bidra til å redusere bruken av engangskopper, samtidig som kaffen din holder seg varm lenger.

Vi er et godt og velkvalifisert KOK-team som virkelig ser frem til å åpne og ta imot gjester. For oss er service en kjempeviktig faktor og vi setter oppriktig stor pris på våre gjester.

Velkommen, alle Harstadværinger – avslutter Roomi denne hyggelige samtalen med.

KOK - Kjøkken og Kaffe i Bysenteret

Litt fakta om KOK – Kjøkken og Kaffe

  • Bak konseptet står velkjente Blenders som er en del av UMOE restauranter som i en årrekke har drevet flere matkonsepter i Norge.
  • Vår kaffe er Rainforest Alliance-sertifisert og vår espresso er FairTrade-sertifisert. Dette trygger hverdagen til produsentene samtidig som produksjon er underlagt krav om skånsom behandling av naturen. Vi er stolte over å kunne servere våre gjester en kaffe som kan nytes med god samvittighet.
  • Vi har fokus på matsvinn i alle ledd. Dette gjør vi gjennom at meny vår er utviklet for å skape minst mulig matsvinn og vi jobber hele tiden for å forbedre oss på dette området.
  • KOK Haugesund på Amanda Storsenter er blitt en stor suksess og KOK på Bysenteret er den andre KOK-cafèen som åpner (og første franchise) i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *