Life Helsekost åpnet i dag torsdag 8.11.2018

Bysenteret har tatt seg en prat med Hanna som etablerer og åpnet Life Helsekost i Bysenteret i dag.

Hvem det er som står bak etableringen av Life i Bysenteret?
Jeg heter Hanna Kristin Johansen, er ekte harstadværing og synes det er veldig artig å være med og bidra til alt det spennende som skjer på Bysenteret gjennom denne etableringen. Jeg har bakgrunn fra bl.a. frukt og grønt i dagligvare – og synes det er veldig artig å gjøre dette videre som medeier og daglig leder i Life Harstad.

Jeg synes at dette er en spennende bransje, er opptatt av faget og gleder virkelig meg til å ta imot masse kunder i dagene fremover. Vi er opptatt av å hjelpe folk både med råd og produkter til å få en sunn balanse i livet.

Hvorfor etableres Life i Bysenteret?
Vi som står bak Life Harstad tror virkelig at Life passer perfekt inn i butikkmiksen i Bysenteret. Det er kjent at folk tar mer og mer ansvar for egen helse og interessert i både kosttilskudd, økologisk mat, glutenfrie alternativer – og ikke minst å forebygge for å ha en god helse.

Kan du fortelle litt om konseptet og hva dere tilbyr?
I tillegg til vanlig helsekost med bl.a. vitaminer og mineraler har vi også et godt utvalg av sunnere snacks, proteinbarer, RAW-barer og Super Food. Vi har også et stort utvalg av økologisk te og kosttilskudd spesielt tilpasset trening. Du finner også økologiske barnegrøter og økologiske hudpleie til barn hos oss.
Kom også å se vårt gode utvalg av økologisk mat, spesielt produkter fra anerkjente Helios.

Til slutt vil jeg gjerne nevne våre vaskemidler som er spesielt skånsomt mot miljøet. Dette er noe mange har meninger om for tiden og folk vil gjerne etterlate seg minst mulig avtrykk i naturen. Vi har også miljøvennlige hygieneartikler slik som såpe, shampo og balsam.

Litt moro er det jo å trekke frem er at vi også har ulltøfler og økologisk bambus undertøy og sokker.Vi kommer til å øke og tilpasse sortimentet i forhold til etterspørselen. Vi får raskt inn det folk etterspør, så velkommen til oss med dine ønsker.

Har dere noen produkter som dere synes er spesielt spennende?
Vi har en infrarød sauna er et spesielt interessant produkt vi vil trekke frem. Dette er en sammenleggbar sauna som man setter seg inni og bare hodet er utenfor. Et kjempespennende produkt som hjelper kroppen med avgiftning, smertelindring, økt forbrenning og vekttap, penere hud, bedre søvn og styrket immunforsvar.

Er du rask kan du sikre deg 20 % i rabatt på denne, se gjerne video fra produsenten

Er det noen spesielle tilbud i forbindelse med åpningen og i tiden fremover?

  • Vi har 20 % på alle varer fra åpningen i dag og tom. lørdag 10. november.
  • Alle som handler torsdag – lørdag er med i trekningen av et gavekort på 500,-

Så har vi goodiebags til de 100 første som kommer handler hos oss. Fremover kommer det også gode tilbud på løpende bånd, så følg med – sier Hanna med smil, mens hun tar imot de første kundene i den nyåpnede butikken på «brua» i Bysenteret.

 

Litt fakta om Life

  • Life er Norges største helsekostkjede og har butikker i hele Norden, bare i Norge er det 105 butikker.
  • Et bredt spekter av trygge produkter innen velkjente merkevarer.
  • Fokus på forebygging med sitt motto: Hold deg naturlig frisk.
  • Gir tips og råd om hvordan du kan finne en bedre balanse mellom kost, mosjon og hvile.
  • Life Harstad er lokalisert på “brua” i overgangen midt i 3. etasje på Bysenteret.
  • Varer kan også handles i vår nettbutikk. Klikk og hent i butikk.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *