MGS har ansatt Anita Timer som butikksjef

Bysenteret har tatt seg en prat med Anita Timer som har begynt som butikksjef på MGS. Anita har drevet sin egen klesbutikk, Timer i 10 år og bringer med seg verdifull erfaring og kompetanse.

Kan du fortelle litt om deg selv og din bakgrunn?
Jeg jobbet som reisekonsulent i mange år. Det begynte med noen år i Harstad – før jeg dro sørover og var borte fra Harstad i 13 år. Det var flere spennende år sørpå, men det føltes godt å lande i hjembyen min igjen i 2005. Jeg er veldig glad i byen min og stolt av å bidra til gode opplevelser i nærmiljøet.

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært interessert i klær. Vennene mine brukte å kalle meg for «flyvertinnen» siden jeg alltid var påpasselig med å være velkledd, sier Anita og ler godt. Dette var også medvirkende da det åpnet seg en mulighet til å starte egen klesbutikk i 2008. Jeg drev Timer i vel 10 år og dette var hjertebarnet mitt. Jeg elsker å skape gode opplevelser for mine kunder; det viktigste er å se behovet til den enkelte og bidra til at kunden får nettopp de klærne og tilbehøret som er en perfekt match.

Hva synes du om «nye» Bysenteret?
Jeg har fulgt med endringene som har vært gjort på Bysenteret det siste året og jeg synes det har skjedd utrolig mye bra! Miksen av butikkene er god og jeg føler at senteret er både intimt og oversiktlig. Det er tydelig at et besøk på Bysenteret også skal være en opplevelse for kundene. Min opplevelse er at betjeningen gir meg, som besøkende den gode følelsen av å bli tatt godt vare på, det er mye nytt og spennende i butikkene samt koselige caféer.

Hva tenker du om å begynne som butikksjef på MGS?
Jeg føler meg veldig heldig som får fortsette i klesbransjen og synes det er spennende å komme inn i en slik velfungerende butikk med et fantastisk team. Jeg er veldig positivt overrasket over profesjonaliteten og det gode teamet som allerede er på plass. Jeg ser virkelig frem til å møte mine «gamle» og nye kunder.

Hva tror du skal til for at en klesbutikk som MGS skal lykkes ekstra godt?
Jeg vender alltid tilbake til den personlige, faglig dyktige og helhjertede kontakten mellom butikkpersonalet og kunden. Bak dette ligger en sterk organisasjon med god kompetanse i alle ledd.
Utvalget er viktig og MGS har et bredt spekter av produkter som treffer alle uansett lommebok. I tillegg vil noen av de beste merkene fra Timer videreføres til MGS og dette vet jeg vil bli godt mottatt av våre kunder.

Fakta om MGS
• 1200 kvm. Multi Brand Store shoppingeventyr på Bysenteret.
• 30+ spennende merker som virkelig kler deg opp i alle prisklasser.
• Ligger vegg i vegg med Waynes Coffee med Lekeland og kaffekos.
• Håndplukket betjening.
• Eksklusiv avtale med Samsonite.

Les mer om MGS på deres Facebook-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *