Huldra Tatovering & Piercing åpner torsdag 11.4.2019

Bysenteret har tatt seg en prat med innehaver og artist Cece Lee av Huldra Tatovering & Piercing som har flyttet sin virksomhet fra Evenskjer til oss. Dette er et velrenommert tatoveringsstudio som tilbyr vakre og detaljrike tatoveringer og piercing. Cece Lee forteller at de gjerne skreddersyr motivene sine slik at de passer perfekt til personene som skal bære de i mange år fremover.

Kan du fortelle litt om deg selv og hva som driver deg som artist?
Jeg har alltid tegnet og vært artistisk anlagt. Har vært innom flere bransjer, før jeg ble helt fasinert og interessert i tatovering. Da bestemte jeg meg og fikk meg en utrolig utviklende lærlingeplass for å lære meg faget. Når jeg ser tilbake på disse årene og det jeg har skapt til nå, så er jeg både stolt og ydmyk. På relativt kort tid har jeg åpnet to studier og lært opp flere dyktige medarbeidere til å bli kjempegode i yrket.

For meg er det å jobbe med mennesker viktig, og i studiet har det blitt så mange fine møter med kunder. Vi hører historier bak ønsket om tatoveringen og vi legger oss virkelig i selen for å innfri kundens ønsker. Som artist er det en stor tilfredstillelse å lage noe som varer livet ut til en kunde. Jeg har to barn og to katter – og prøver på beste måte å finne en balanse mellom jobb og familieliv.

Hvilke tjenester tilbyr dere?
Vi tilbyr både tatovering og piercing – og ønsker å levere et bredt spekter av kroppskunst, slik at alle skal kunne få noe som passer akkurat til dem. Ønsker du en tatovering, men er usikker på nøyaktig hvordan den skal se ut? Vi hjelper deg med design og plassering. Konsultasjonstime er gratis og uforpliktende.

Hvorfor flytter du din tatoveringsbedrift til Bysenteret?
Det var naturlig for meg å velge Bysenteret da jeg flyttet min virksomhet. Jeg er imponert over utviklingen og de mange spennende ting som skjer i senteret. Sentral beliggenhet, god kundegjennomstrømming og mulighet for å få vist virksomheten til et bredt publikum var faktorer som talte positivt for meg.

Hvem er en typisk tatoveringskunde?
Artig spørsmål, sier Cece Lee – og ler godt. Det som er skikkelig moro er at våre kunder spenner seg aldersmessig fra 18 til 90 år – og kommer fra alle lag i befolkningen. Vi har den kule og godt voksne som alltid har ønsket seg tatovering (og som ofte kommer igjen for flere tatoveringer), vi har de unge, hippe og vi har bikerne, bestemor m.fl.

Det er blitt sosialt akseptert med tatovering og folk ber oss lage de mest utrolige motiv. Som et eksempel tatoverte jeg en glidelås over et langt arr fra en ulykke. Dette skaper en godfølelse hos kunden, istedenfor å bli påminnet om arret. Det kjennes fint å kunne få bidra på denne måten.

Hva skjer under åpningen av studioet?
Først og fremst håper jeg at folk er nysgjerrig og tar seg en tur for å se hva vi gjør og hvem vi er. Vi vil gjerne sette ekstra pris på besøkende på åpningsdagen. Derfor har vi Goodie bags til de første 20 som kommer innom oss. Faktisk så får alle som kommer innom oss et gratis lodd og blir med i loddtrekning på gavekort for tatovering eller piercing.

Innehaver og artist Cece Lee av Huldra Tatovering & Piercing

Fakta om Huldra Tatovering & Piercing
• Studioet ble etablert i 2014 og har blitt drevet på Evenskjer frem til nå.
• Vi er to tatovører og en lærling, og vi jobber alle med forskjellige stiler.
• Holder til i 3. etasje på Bysenteret, rett etter glassbrua.
• Vi er rullestolvennlige.

Fakta om Huldra
• Moderne beskrivelser forteller om en ung, vakker dame med langt, gyllent hår og kuhale.
• Opprinnelsen til navnet på studioet er en forkjærlighet til norsk folketro og eventyr.
• Huldra lokket med seg menn inn i skogen, for så aldri å ha blitt sett igjen.
• Vi ønsker å lokke folk inn til oss med god kroppskunst, men vi slipper de ut igjen etterpå 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *