KappAhl innvier nytt butikkonsept i Bysenteret

I dag torsdag 11. april reåpner KappAhls butikk i Bysenteret, etter flere ukers ombygging, med helt nytt utseende. Butikken er bygget om etter motekjedens nye butikkonsept som betyr en helt ny shoppingopplevelse for kunden, med mote, kundefokusert inspirasjon og kjøpshjelp i fokus.

En sprudlende og glad Arne Guttormsen åpner armene og ønsker alle velkommen. Jeg er så glad for å se at vi endelig har fått ferdig den nye butikken og at vi nå kan konsentrere oss om å vise våre kunder et enda bredere og stilfullt utvalg.

Vårt butikkonsept er topp moderne og basert på kundenes egne ønsker. Kunden vil at det skal være enkelt og inspirerende å handle. Konseptet har vokst frem etter samtaler med kundene om hva de synes er viktig når de handler.

Det nye konseptet gir et varmt og inkluderende inntrykk som tar godt vare på kunden. Den miljøvennlige butikkinnredningen er designet for å gi ekstra romfølelse, og alt fra skilt til motetips gjør det enklere for kunden å handle og finne de silhuettene som passer nettopp henne/han.
Vårt motto er ”For you”. Det vi gjør, gjør vi for våre kunder så det passer henne/han best.

Arne Guttormsen, som har over 32 års bak seg som butikkdriver i Harstad – har stor tro på sentrum. Jeg synes at det skjer så mye positivt i sentrum og i Bysenteret som vi er lokalisert. Vi får hele tiden tilbakemelding fra kunder som setter stor pris på at vi finnes i sentrum. Gleder meg stort til at torvet er ferdig ombygget og sentrum får nytt og helhetlig utrykk.

Butikken i Bysenteret feirer fra åpningen torsdag 11.4 til og med lørdag 13.4. med 25 % rabatt på alle varer for alle besøkende. De første 100 handlende får også et gavekort.

Arne og teamet ønsker alle velkommen til reåpnet KappAhl i Bysenteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *