INGLOT har åpnet i Bysenteret

INGLOT i Bysenteret, Harstad

Bysenteret har tatt seg en prat med Linn Therese Gaasland som kommer fra hovedkontoret til INGLOT i Norge. Hun er faglig leder og administrativ leder hos INGLOT Norge og hun er i Harstad for å kvalitetssikre og kurse de ansatte, samt gi dyktig veiledning på alle områder.

Kan du fortelle litt om konseptet til INGLOT?
Som makeup-artist har jeg vært innom mange selskaper i denne bransjen og har bred erfaring. Det jeg liker ekstra godt med INGLOT er selskapets fokus på rene kvalitetsprodukter, at de tar hensyn til miljøet og tilstreber seg til å drive virksomhet med gode verdier i alle ledd.

Gründer av INGELOT, Wojciech Inglot, var kjemiker viste hva man kan bruke i ansiktet. Kjernen i hans konsept er å skape og utvikle veldig hudvennlig makeup, som ikke er for kostbar slik at alle skal få tilgang på god makeup.

Nå er det også trendy blant folk å være mer sunne og ta gode valg av de produktene man bruker på kroppen. Det er ikke parabener og masse fyllstoffer, men rene råvarer i alle våre produkter. Da trenger man faktisk å bruke mye mindre produkt for å oppnå det resultatet man ønsker.

Eksempelvis nevner jeg vårt «Freedom-System», som er et system der du som kunde (gjerne med vår hjelp) setter sammen en pakke av f.eks. øyenskygge, blush og highligheter. Når du så er tom for et produkt, kjøper du bare en refill som du setter inn i den første boksen du kjøpte. Enklere, billigere og på denne måten bidrar både vi og du som kunde til miljøgevinst.

Det er litt moro å trekke frem at alle makeup-skoler i Norge har INGLOT som merke i sin utdanning. Dette viser kvaliteten og bredden i merket.

INGLOT har over 200 nyanser av øyeskygge og neglelakk og 150 nyanser av leppestift. Selskapet designer og utvikler nye kosmetiske formler i tråd med de nyeste trendene i tekstur og farge.

INGLOT fronter Jennifer Lopez som en del av varemerket. Kan du fortelle litt mer om det?
Lopez hadde avsluttet et samarbeid med Lôreal. Det som er morsomt er at det var Lopez selv som kontaktet INGLOT og ønsket samarbeid. Lopez er kjent for mye glød i sminken sin. Hun har selv satt sammen et utvalg med ca. 70 av INGLOT sine vanlige produkter i hennes JLO-kolleksjoner hos INGLOT. Dette betyr at velger du produkter fra Lopez sine JLO-serier, får du nøye utvalgte kvalitetsprodukter med fokus på glød og naturlig utseende.

Hva mener du INGLOT tilfører til produktmiksen av butikker i Bysenteret?
Dette er en profesjonell makeup butikk. Som kunde får du eksperthjelp av våre makeup-artister. Dette er verdifullt for deg som kunde. INGLOT er en totalleverandør som dekker alle behov (alle hudtyper og fargeønsker) gjennom et meget bredt produktutvalg. Rett og slett en berikelse for byen og et kvalitetsstempel for Bysenteret.

Fakta om INGLOT
• Etablert for 35 år siden.
• Startet med ekspansjon utenfor Polen for noen få år siden – nå med over 700 butikker i hele verden.
• All makeup produseres i EU, og 95 % av produktene produseres på egen fabrikk.
• Benytter kun ingredienser og råmaterialer av høyeste kvalitet.
• 100 % cruelty-free makeup. INGLOT tester ingen produkter på dyr og tar sterk avstand fra dyretesting.
• Nettsted: http://inglot.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *