Wagner åpner onsdag 22.5.2019 i Bysenteret

Åpning Wagner Harstad

Bysenteret har tatt seg en prat med Eivind Stavheim som er daglig leder og medeier av den rene herre-klesbutikken Wagner.

Etablerer
Jeg heter Eivind Stavheim 37, fra Harstad, er tre-barns pappa med små barn og mange jern i ilden. Min bakgrunn har jeg i hovedsak fra restaurantbransjen som har gitt meg lang erfaring innen ledelse, kundeservice og personellutvikling. Jeg har bl.a. vært daglig leder ved Egon Harstad i 3 år, og daglig leder i 3 år på Egon Carl Johan. 

Jeg synes etableringen av Wagner butikken i Bysenteret er en naturlig fortsettelse for meg. Dette blir moro og jeg gleder meg stort til åpningen og ønske alle herrer hjertelig velkommen! Vi har forøvrig åpningstilbud med 30% på alle varer til og med 24. mai, sier en entusiastisk Eivind.

Konseptet til Wagner
Vi er en ren herrebutikk som har sortiment for alle aldersgrupper. Våre nøye utvalgte merker dekker alle aldersgrupper – og vi har størrelser fra XS til 4XL. Til og med konfirmasjonsdressen kan bestilles hos oss.

Jeg synes Wagner har et friskt, stilig og folkelig utvalg med absolutt alt til klær av mannen. Kjernen i Wagner er et spesielt godt utvalg og variasjon av moteriktige merkevarer til fornuftige priser. Med motto “value for money”, gir vi deg kvalitetsklær til en rimelig penge.

Synes det er moro å trekke frem at vårt sortiment av spennende moteklær til menn er nøye utvalgt fra en rekke kjente merker. Nå kommer også sommeren, og vi har funnet de nye sommerstilene. Nå er tiden inne for nye farger og mønstre, og vi har dem alle på Wagner. Kom innom å se selv, smiler Eivind.

Vil også trekke frem at Wagner har stor tro på sine kvalitetsvarer ved at de bruker minimalt med penger på tradisjonell reklame. De lar kvaliteten og gunstige priser tale for seg og skape tilstrømming til butikkene.

Når du handler hos Wagner i Harstad, som er en lokalt eid franchise, så støtter du næringslivet i Harstad. Verdiskapingen forblir i lokalsamfunnet.

Merker
Vi kan friste med bl.a. jakker, bukser, skjorter, kofter, strikkevarer, støvler, T-skjorter, slips, gensere, poloskjorter og mye mer. Warner er veldig dyktige på å velge ut klær med spennende snitt og god passform. Den motebevisste mann kan gjennom gode valg av klær vise frem sin eleganse og finesse.

Våre hovedmerker er:
Lindberg – for ung og voksen (rå maskulinitet med både causal, formal og rugged som inspirasjon).
Shine Original – for den yngre garde (moderne danske merke med fokus på jeans og denim).
Bison – for voksne (flotte herreklær hvis du vil utstråle rå maskulinitet.)
• Nevner også merker som Eterna. Gabba, Jack’s Sportswear, JBS, Lee, Resteröds og Wrangler.

Morgendagens integrasjon mellom butikk og netthandel
Vi får en såkalt omni-skjerm i butikken. Det er en selvbetjeningsskjerm, med handlekurv og betalingsmuligheter. Her kan du se hele sortimentet til Wagner – og velge mellom eksempelvis 170 forskjellige pique-skjorter (nå ser du kanskje den utrolige bredden i sortimentet vårt).
Selv velger du om varene skal levers i butikk eller hjem til deg. Varene kommer normalt innen ca. 3-5 dager, fraktfritt levert.

Du kan altså komme til butikken å prøve de ulike merkene med tilhørende fasong, og få hjelp av vår hyggelige stab til utvelgelsen. Har vi ikke inne de plagg du ønsker (eller ikke har din størrelse) bestilles dette enkelt på skjermen. Her får du som kunde en vinn-vinn opplevelse med kombinasjonen nærhet i butikk- og et enormt utvalg innen netthandel.

Wagner i Bysenteret
Det har skjedd mye spennende i Bysenteret og jeg er overbevist at Wagner vil passe som hånd i hanske.
Jeg har lenge sett behovet for en ren herrebutikk og byen vår har jo ikke noe i nærheten av dette. Dette vil bli et frisk pust blant klesbutikker i Harstad. Så skal vi i butikken skille oss ut ved å gi den ekstra gode personlige kundeservicen og oppfølgingen – sier en entusiastisk Eivind.


Fakta om Wagner

  • Dansk kleskjede som ble etablert 1946.
  • Kjeden har 38 butikker i Danmark, 18 i Norge, 8 i Sverige og 23 i Kina.
  • Wagner Harstad er lokalt eid franchise og verdiskapningen forblir i Harstad.


Les mer om Wagner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *