Stjernerom i Bysenteret med fin utvikling siden oppstart

Bysenteret har tatt seg en prat med Line Sivertsen som åpnet barnebutikken Stjernerom 15. august. En engasjert og sprudlende Line forteller at denne måneden har gått strålende.

Kan du fortelle litt om hvordan det har vært for deg å starte opp?
Jeg synes det virkelig var kjempespennende dager før åpning. Det ble sene kvelder, men veldig moro å se at varene ble pakket ut og kom på sin plass. På åpningsdagen var vi var aldri alene og hadde folk inne hos oss fra senteret åpnet til det lukket. I tillegg til godt besøk, så varmet det veldig med gode tilbakemeldinger og gratulasjoner fra andre drivere på senteret og næringslivet utenfor. Dette satte vi utrolig stor pris på. Siden vi ikke har en kjede i ryggen er støtten fra andre drivere i senteret verdifull.

Med Stjernerom vil vi vil bidra til et positivt supplement til både Bysenteret og Harstad sentrum. Jeg hadde en visjon om å bygge en butikk der besøkende kan senke skuldrene og vil kose seg i – samtidig som de kan ha en særegen shoppingopplevelse. Vi har brukt mye tid på å gjøre lokalet fint og attraktivt, og folk setter pris både på vareutvalget og ikke minst den fine utsikten.

Det har vært spennende dager, med mye som skal læres og rutiner som skal på plass. Nå kommer høstnyhetene for fullt og butikken forvandles fra dag til dag. Vi vil ha et godt sortimentstilbud, og vi tilpasser oss behovene til våre kunder. Derfor setter vi pris på innspill vi har fått om merker og spesielle klesplagg som kunne passe inn hos oss.

Vi jobber stadig med nye og flere leverandører. Vi er nylig blitt forhandler av Uppababy, og er den første frittstående butikk i Nord-Norge som er forhandler for dem. De har et veldig attraktivt og populært utvalg av barnevogner, bilstoler og masse tilbehør.

Stjernerom - Bysenteret Harstad
Paradis på gulvet der både store og små kan utfolde seg…

Fra Senja og veldig glad i sentrum
Jeg er fra Senja og flyttet til Harstad i 2012 og ble butikksjef på Dressmann i 2013 – og har jobbet i sentrum siden da. Dette har vært verdifull erfaring, og gitt meg god kompetanse og forståelse av markedet og det å drive butikk.

Jeg har funnet meg godt til rette i byen, har tro på og brenner for sentrum, som jeg vet har et stort potensiale. Jeg er veldig glad i å skape og brenner for at sentrum skal ha den totale pakken. Jeg ønsker å bidra til dette ved å skape en arbeidsplass der alle gleder seg for å gå på jobb og holde på med noe vi virkelig vil. Dette føler jeg at vi har fått til med Stjernerom. Vi er en kjempefin gjeng som jobber her; Hanna-Maria, Henriette, Mercy, Louise og meg Line.

Kan du fortelle litt om Stjernerom og utvalget?
Stjernerom er kort sagt barneklær (0-12 år) og interiør til barnerom. I dette ligger også utstyr, slik som barnevogner, stellebord, senger og leker etc. Målet er å få inn produkter som harmoniserer sammen, slik at butikken som helhet treffer behovene til de fleste som har barn.

Vi legger også opp til å kunne ha aktiviteter/elementer som gjør besøket for barna spennende når de er der, slik som å hoppe Paradis, tegnebord mm. Mor og far kan senke skuldrene og barna kose seg. Selv er jeg 5 måneder på vei, så dette er virkelig en spennende tid. Med god hjelp fra kollegaer og familie har etableringen og driften gått strålende.

Hva tror du skal til for å lykkes i sentrum?
Et riktig produktvalg som treffer behovene må ligge i bunn. Men ikke minst oppfordrer jeg publikum til ikke å være låst i tankesettet for hvordan det engang var i sentrum. Mye nytt skjer hele tiden nå og jeg kjenner på både positivitet og fremtidstro for vårt kjære sentrum.

Fakta om Stjernerom
• Frittstående barneklærbutikk på 220 kvm.
• Lokalisert i 2. etasje i Bysenteret.
• 5 ansatte
• Nettbutikk kommer snart.
• Noen av leverandørene: Hummel, MarMar, Gullkorn Design, En Fant, Uppababy, Sebra Interiør og MiniATure.

Les mer om Stjernerom på deres Facebook-side

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *