Veldig fornøyde kunder hos Free/Quent som åpnet nylig

Freequent - Bysenteret Harstad

Free/Quent åpnet i Bysenteret 15. august og vi har tatt en prat med Renathe Oppsal som bytter ut Park Lane med dette nye konseptet. Free/Quent er en ren dameklærbutikk og det er ikke måte på hvor mange hyggelig tilbakemeldinger vi har fått, sier en inspirert Renathe. Folk begynner så smått å bli kjent med merket og forstår at vi har klær med fine snitt til damer i alle aldre og størrelser (fra XXS til XXL i utvalgte modeller).

Kan du fortelle litt om merket og konseptet?
Dette er et rent konsept for damer og unge jenter med eget brand som folk begynner å bli kjent med og glad i. Free/Quent er et rimelig kvalitetsmerke med kul og casual stil. Tilbakemeldingene vi får hele tiden er at folk er fornøyd. Klærne er populære, har god kvalitet og er rett og slett hverdagslig mote. Med Free/Quent er det er lett og rimelig å følge motetrendene. Så er det jo også et kleskonsept som ingen andre har.
For oss er det helt sentralt å ha fokus på kjempegod service, ha topp kvalitet og et hyggelig prisnivå. Folk føler at de får mer igjen for pengene – og vi ser de gjerne kjøper flere plagg når de handler.

Hva trenges i byen vår?
Da tidligere Park Lane sluttet med dameklær, begynte jeg med undersøkelser etter hvilke brand som kunne passe inn hos oss. Jeg opplevde at byen manglet et merke med en bredde og folkelighet som Free/Quent. Publikum sier hele tiden til oss at byen trenger en type butikk som dette. Resten er historie – og nå er vi bare så glade for å spesialisere oss innen dette merket.

Veldig bra kundeklubb
Jeg vil gjerne også trekke frem at vi har en spesielt attraktiv kundeklubb som gir veldig gode fordeler, har gode priser og gode kampanjer. Free/Quent Club gir også inspirasjon til mote i tiden, farger og inspirasjon. Bare fordeler!

Freequent - Bysenteret Harstad

Fakta
• Dansk kleskjede som ble lansert i 2009.
• Lokalisert i 2. etg. på Bysenteret.
• Free/Quent har 8 butikker i hele Norge og mange «shop-in-shop butikker».
• Er et kjent merke for mange – og de som ikke kjenner det bør oppsøke det 🙂

Les mer om Free/Quent på deres Facebook-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *