SAPATOS TIL HARSTAD OG BYSENTERET

Sapatos - Bysenteret Harstad

I morgen torsdag 17.10 kl. 10 er det klart for åpningsfest hos Sapatos på Bysenteret! Vi lover gode tilbud, servering og super stemning hos oss ?

Hva er egentlig Sapatos?
Ikke la deg lure av navnet. Mange tror nemlig Sapatos er en butikk med spanske røtter, men skokjeden er en norsk familiebedrift og drives i dag av familiens tredje generasjon.

Vårt enestående skokonsept byr på unike produkter og løsninger, gjennom lidenskap for kvalitet, kunnskap og den gode opplevelsen. Vi i Sapatos ønsker å gi deg en lysere dag, og skape varme og glede i samfunnet rundt oss.

Vi produserer stadig mer selv, under merket med samme navn. Fra idé og design til å besøke fabrikkene der produksjonen følges opp tett. Det kreative teamet hos Sapatos jobber hele tiden med nye tanker og ideer, reiser rundt på moteuker og messer, henter inspirasjon, utvikler nye modeller, videreutvikler tidligere populære modeller og designer nye kolleksjoner. Vi vet også at alt du handler hos oss er produsert under etiske forhold.

Produksjon
Stilen hos Sapatos er gjennomgående skandinavisk, både i kolleksjonene de selv designer og blant andre merker de fører, som Kastel og Nude of Scandinavia. Likevel var Portugal og Brasil et naturlig valg som produksjonsland. De leverer den kvaliteten Sapatos forventer.

Det er virkelig et håndverk å lage sko for hånd, og de som jobber på fabrikkene setter sin stolthet i at hver enkelt sko skal være riktig. 80–100 mennesker kan være involvert i prosessen, fra tegnebrettet og utforming av skoen til klipping, kanting, liming, sying, forming av sko, montering av såle og ferdigstilling.

Vesker
Sapatos selger også vesker som produseres i en liten veskefabrikk som produserer vesker for langt større aktører.
Skinnet handles direkte fra fabrikken, slik at man slipper fordyrende mellomledd. På denne måten kan vi selge kvalitetsvesker til en god pris, der dyktige skreddere med lang erfaring står bak det møysommelige arbeidet.

Målet vårt er å utforme vesker til mange ulike behov, til kvinner som både er opptatt av trend og kvalitet enten det er selskapsvesken eller en stilig hverdagsveske med plass til det man måtte trenge av PC, dokumenter og tilbehør.

Ferracini og Picadilly
Vi setter også kvalitet høyt blant andre merker som vi fører. Sapatos er blant annet eneste kjede som fører Ferracini-sko i Norge, et merke som selger godt i Sør-Amerika og USA. Sålen, som det også er tatt patent på, er både myk å gå på og «puster». Lufteventiler i selve sålen og demping i hælen er hemmeligheten bak.

En voksen mann svetter en god del gjennom bena i løpet av en dag og trenger en sko som fører fuktigheten vekk. Det er derfor mange menn som kommer tilbake år etter år for å kjøpe den samme modellen.. Picadilly har også et unikt sålesystem med myke gummisåler i pumps som gjør de gode å gå med gjennom hele dagen. De kvinnelige kundene våre elsker dette merket.

Har du først prøvd et par sko fra oss, er sannsynligheten stor for at du også blir hektet, som så mange av våre trofaste kunder!

Velkommen til oss ?

Les mer om Sapatos her:
Facebook
Nettsted

 

Sapatos - Bysenteret Harstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *