20% avslag på ditt første kjøp i nettbutikken!

Bysenteret best både «live» og på nettet!
Vi ønsker å gjøre det enklere å handle hos Bysenteret i Harstad. I disse tider hvor det er naturlig at folk ikke vandrer så mye rundt i butikkene, ønsker vi å gi folk muligheten til å kunne bestille det de ønsker rett fra sofaen hjemme. På denne måten gir vi også våre kunder en unik mulighet til å fortsatt kunne handle lokalt. #brukbyen

Vi feirer lanseringen og gir deg 20% rabatt på ditt første kjøp i nettbutikken. Vi kjører også på med 20% rabatt på alt fra Sapatos of Norway – skobutikk og Wagner, vi har også 10% rabatt på alle klokker hos Urmaker Herulf K. Mathisen.

Rask levering
Nå kan du som sagt sitte hjemme og klikke hjem dine favorittvarer.
Hva med en kjole fra FreeQuent, et par sko fra Sapatos og kosttilskudd fra Life? Eller kanskje en ny skjorte fra Wagner? Eller hva med noe digg fra Gulating Ølutsalg?

Vi har etablert et eget samarbeid med Harstad Taxi for hjemkjøring av varer. Det er også mulig å få varene levert via Bring eller hente de selv hos vårt Pick-Up-Point på senteret.

Handle lokalt
Vårt fokus er å drive frem lokale arbeidsplasser, bruke Harstad Taxi og andre som er naturlig i vårt eget nærområde. Vi er dermed veldig stolte av å kunne presentere vår helt egen kortreiste nettbutikk med et særdeles bredt nedslagsfelt og tusenvis av produkter.

Vi har tusenvis av varer, og det kommer nye produkter hver dag! Klikk her for å komme til nettsiden

Ha en strålende påske alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *