Traktøren kjøkkenutstyr

Spesialbutikken for matglede. Åpner 25. juli 2018

Hjem / Butikkoversikt / Traktøren kjøkkenutstyr

Mandag – fredag: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-16:00
Telefon: 902 63 603
Ansatte: Paul og Kristine

Traktøren – Bysenteret Harstad

Traktøren Kjøkkenutstyr tilbyr et stort og variert utvalg innen kjøkkenutstyr, servise og miljø. Vi ønsker å tilby funksjonalitet og kvalitet som passer i alle hjem. På Traktøren i Bysenteret finner du det du trenger til kjøkkenet, samt litt ekstra. Vi streber etter å ha et sortiment hvor alle kan finne sin stil.

Vi er stolte av det store og varierte vareutvalget som kjeden har innen kjøkkenutstyr, servise og miljø. Vårt vareutvalg retter seg like mye til Far som Mor. Som kjent liker karer å se på utstyr som «verktøy» og hos oss er vi sikre på at karene også finner det de trenger.

Vi har en egen avdeling for bake-interesserte som vi er veldig stolte av. Der skal det godt gjøres å ikke få idéer å ta med seg hjem. Vår bakeavdeling kan gi besøkende både bakeglede og inspirasjonen.

Traktøren er en landsdekkende kjede av butikker med et stort og bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, servise og miljø. Traktøren startet i 1989 med sin første butikk i Bogstadveien. Kjeden tilbyr Norges største og mest varierte vareutvalg innen kjøkkenutstyr av merkevarer i god kvalitet.

Vår nettbutikk gir deg også muligheten til å bestille varer utenfor det ordinære vareutvalget

Velkommen innom Traktøren i Bysenteret for en hyggelig handel!