Kundeklubben BYVENN

Hjem / Kundeklubben BYVENN
Byvenn er Bysenteret sin kundeklubb hvor du vil få info om gode tilbud, aktiviteter og annet spennende som skjer i sentrum.
Vær vår venn, få info og tilbud først – når det skjer noe spennende i sentrum.
Det er enkelt å bli BYVENN:
Send kodeordet BYVENN som SMS til 2030 
eller klikk på knappen nedenfor for å registrere deg

Bli BYVENN

SOM MEDLEM FÅR DU GODE TILBUD, DE SISTE NYHETENE & KUPONGER!

Send kodeord BYVENN som SMS til 2030
eller klikk på knappen nedenfor for å registere deg som BYVENN.

Husk å bekrefte under registrering at du vil motta SMS og e-post.
Du vil også få en SMS og en e-post som du må klikke bekreft på.
Uten bekreftelse fra deg kan vi ikke sende deg de gode tilbudene.

Bli medlem i kundeklubben BYVENN

Se dine kuponger

Er du medlem og vil se dine kuponger og profil?
Linken til Byvenn-kupongene finner du i SMS’ene fra oss.
Du kan også klikke på knappen nedenfor

Se mine kuponger

HVA ER MINE FORDELER SOM BYVENNN?

Kundekubben for Bysenteret: BYVENN – er til for å gi deg en topp handleopplevelse. Velkommen til spennende butikker og spisesteder i sentrum av byen vår. Bysenteret er stedet for å finne en shopping-skatt, treffe venner eller kose seg med en god kopp kaffe. Byshopping på sitt beste.

Du får bare informasjon om det du interesserer deg for, og maks 4 sms/e-post pr mnd. Det er gratis å motta både sms og e-post, og det er enkelt å melde seg av tjenesten. Aldersgrense 15 år. Flere fordeler vil komme, bl.a. egne kundekvelder/sammenkomster for Byvenner.

Eksklusive kupongtilbud

Som medlem i kundeklubben BYVENN får du tilgang på eksklusive kupongtilbud som kan benyttes i butikker i Bysenteret og i sentrumsbutikkene som er med i Byvenn. Kupongtilbudene kan benyttes en gang per kunde, og har begrenset varighet. Vanligvis kommer det nye kuponger hver 14. dag eller hver måned. BYVENNER mottar en sms som påminnelse når nye kupongtilbud er tilgjengelig på din mobil.

Eksempler på gode tilbud kan være 30-50% rabatt på en enkelt vare eller et helt kjøp i en av våre mange butikker. Eller redusert pris på en hårklipp, et godt måltid eller noe annet spennende. Dette kan virkelig slå positivt ut for deg som kunde når handler 🙂

Se eksempel på kuponger fra en tidligere kampanje

Ekslusive tilbud som Byvenn

Faste kupongtilbud

Som medlem i kundeklubben BYVENN får du tilgang på både Eksklusive tilbud (kuponger som varfer f.eks. en 14 dagers periode) og Faste kupongtilbud (kuponger som varer i flere måneder). De Faste kupongtilbudene kan benyttes flere ganger, og gyldighet fremgår på hvert enkelt tilbud. Også her viser du frem bare frem kupongene som du får på din mobil.

Faste tilbud som Byvenn

Hold deg oppdatert

Som medlem i BYVENN holder du deg oppdatert på hva som skjer på Bysentret og i butikkene i sentrum av Harstad. Vær først til å få nyheter, tilbud og fordeler. Flere fordeler vil komme!

Se dine kuponger / oppdater din profil

Er du medlem og vil se dine kuponger og profil? Kanskje vil du gjøre endringer på din profil, som å bytte e-postadresse? Dette kan du enkelt gjøre ved å trykke på knappen nedenfor

Se mine kuponger eller endre medlemskap

Endre samtykker / avslutte medlemsskapet

Ønsker du å se eller endre dine samtykker, eller avslutte medlemskapet – klikk på knappen nedenfor. Alternativt send kodeord BYVENNSTOPP på SMS til 2030

Endre tillatelser / avslutte medlemsskapet

Spørsmål og svar om kundeklubben Byvenn

Vi vil her dele infomasjon som kan forbedre opplevelsen av kundeklubben vår: Byvenn. Klikk på spørsmålene og se svarene. Prøv først å finne ut av hva du lurer på ved lese deg opp på denne siden. Du også sende en e-post til post@bysentret-harstad.no

Det kan ha å gjøre med de tillatelser du har gitt oss. Det nye europiske GDPR-regelverket gjør at vi må ha samtykker for SMS og e-post for å kunne sende til deg. Uten aktiv bekreftelse på disse fra deg kan vi ikke sende deg de gode tilbudene.-)

Når du registrerte deg så var det viktig at du krysset av for å bekrefte at du minimum vil motta SMS og e-post. Etter at registreringskjemaet var utfyllt fikk du to meldinger: en SMS og en e-post. Disse må du klikke bekreft på.

Får å sjekke sine samtykker anbefales alle å gå inn på “Tillatelser på MinSide” og se på sine gitte tillatelser.
Du oppgir ditt mobilnr. og vil få et enganspassord på SMS som du skriver inn – og så har du tilgang til alt med din konto.

Dette har sannsynligvis å gjøre med at du ikke har gitt samtykke til SMS. Gå inn på din konto og velg «samtykker» fra menyen som du finner oppe i hjørnet på høyre side.

Det er helt gratis å være Byvenn. Du får bare informasjon om det du interesserer deg for, og maks 4 sms / e-post pr mnd. og det er enkelt å melde seg av tjenesten. Aldersgrense 15 år.

Hver 14. dag vil du få en SMS med link til nye tilbudskuponger tilsendt fra avsender: Byvenn. I SMS’en er det en link som du kan klikke på for å finne kupongene dine.
Du kan også klikke på denne lenken som vil ta deg til “Min Side” – hvor du finner både Unike kuponger og Faste kuponger.

Du kan også skrive inn byvenn.no i nettleseren og du vil komme til denne siden hvor all info om Byvenn ligger.

Vi bryr oss om ditt personvern – her er link til vår Personvernerklæring