Nikita Hair – Bysenteret Harstad

Nikita Bysenteret Harstad

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 10:00-18:00, Lørdag: 10:00-16:00

Telefon: 77 07 66 70

Hos Nikita Hair kan du forvente ‘’De Beste Rådene For Deg’’ når du kommer inn i salongen. Vi er profesjonelle Nikita frisører som viser ‘’Ekte Frisørglede’’ og som ønsker deg og ditt hår det aller beste.

Kanskje du ønsker en klipp og farge, eller kanskje du føler for og få litt krøll eller slette ut krøll. Vipper kan farges og kanskje brynene nappes. En god hårvask og en god kur med hodebunnsmassasje for å slappe ekstra godt av.

Hos oss er det også fornøydgaranti hvor du kan komme innom under en 2 ukers periode å få fikset det som er blitt gjort om ikke det sto til forventingene dine. Er du fornøyd si det til andre, er du misfornøyd si det til oss.

I salongen har vi produktet for deg. Kanskje du har fine krøller som kan defineres med SP Polished Waves. Eller kanskje du ønsker at de skal glattes ut med RedKen Smooth Lock Stay Sleek. Sliter du med hodebunn? Ja da har kanskje Kerastase produktet for deg. For den som liker de litt mer Naturlige produktene så har vi Pureology. For deg som liker volum er kanskje Big Sexy hair tingen. Vis du ønsker krøller, bølger eller glatt hår så kanskje ghd Stylingjern er noe for deg. American Crew er laget for mannen og har både shampoo, conditioner, shaving Cream, after shave og hva annet mannen måtte ønske. Vi har mer enn nok og velge i. L’orèal, Wella, Sexy Hair, Redken, Pureology, Moroccan Oil, Matrix, SP, Sebastin, ghd, American Crew, Nioxin, ID Hair og Renati.

Vi har Barnas Dag hver tirsdag med fast pris på barneklipp for kun kr. 299,-

Booking kan gjøres pr telefon 770 76670, eller via nett booking på www.nikita.no

Vi ønsker alle og enhver hjertelig velkommen til Nikita i Bysenteret!