Nille

Nille Bysenteret Harstad

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10:00-18:00, Lørdag: 10:00-16:00

Telefon: 974 87 981
Ansatte: Heidi, Lene, Elise, Tiril og Elise

Hos oss på Nille i Harstad sentrum finner du alt til enhver anledning. Fra fest og hverdag til bursdag, karneval og konfirmasjon. Vi ligger i Botnergården i Bysenteret. På Nille er vi gode på alle sesonger til alle årstider. Lys, servietter og duker til en rimelig penge som passer til sesongens trender.

Klar for sommeren? Nå blir det Sommerfest!
Engangs artikler til sommerens grilling. Kjølebag og fryseelementer. Eller kanskje du trenger hardplast i fine farger som kan brukes år etter år. Vi har også fått ny kolleksjon til barnerommet.

Forfriskende lemonade
Forfriskende lemonade hører sommeren til, og er perfekt til varme dager på terassen eller i hagen! Lemonade skal helst lages dagen i forveien slik at den blir forfriskende kald og alle smakene får satt seg. Lemonadeoppskrifter på nille.no

Bli medlem av Nilleklubben
Som medlem i Nilleklubben får du masse deilig inspirasjon, tips- og ideer i tillegg til eksklusive tilbud valgt ut til deg som klubbmedlem. Tilbudet får du direkte til din epost eller mobil! Bli medlem!

Gode tips til barnebursdagen
Å arrangere barnebursdag kan for mange være utfordrende. Hvor mange skal man be? Hvordan skal man underholde barna? Hva skal serveres? Vi gir deg tipsene for en vellykket bursdagsfeiring for dine barn!

Vi er best på: Lys – Interiør – Feiring. Velkommen inn for en hyggelig handel hos Nille på Bysenteret!