ADRESSE

Rikard Kaarbøs plass 1 9405 Harstad

ÅPNINGSTIDER

Mandag-fredag: 10-20
Lørdag: 10-16

KONTAKT OSS

 
 

Bysenteret Harstad – Byshopping på sitt beste

Bysenteret er Harstad by sitt eget kjøpesenter som ligger midt i Harstad sentrum med 22 butikker og fire spisesteder. Vi satser på et levende sentrum samtidig som vi følger den teknologiske utviklingen. Vår egen nettbuikk tilbyr et stort utvalg av mote til matservering til spa og opplevelser for store og små. Dette gjør det enklere for deg som kunde å handle fra våre butikker, og støtte opp om lokalhandel på nett.

Vi ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelsen og kundeservicen en nettbutikk kan gi. Bak din ordre venter det fantastiske mennesker, som plukker varen(e) direkte fra butikken sin, pakker, og sender det hjem til deg eller du selv kommer innom oss.

Ikke glem at hver gang du handler lokalt er du med på å holde liv i en drøm.

Byvenn
Bli medlem i vår Kundeklubb og få med deg alle de gode medlemsfordelene!
Det eneste du trenger å gjøre er å sende kodeord BYVENN til 2030 eller følge denne linken så er du plutselig blitt Byvenn, du også!
Medlemskapet er gratis.

Arctic Eiendom Harstad AS
Arctic Eiendom er ett lokalt eiendomsselskap med fokus på lokal eiendomsutvikling for næring og bolig. Vi overtok Bysenteret 1. desember 2017 og arbeider kontinuerlig med å legge bedre til rette for dagens virksomheter i senteret og få inn nye spennende leietakere.
Arctics forretningsfilosofi er preget av sunn forretningsdrift, hardt arbeid, høyt tempo og bygging av team-relasjoner som styrkes over tid. Vi har også troen på at lokalt eierskap og tilstedeværelse vil være positivt for senteret. Du kan lese mer om oss på arctic-eiendom.no