ADRESSE

Rikard Kaarbøs plass 1, 9405 Harstad

ÅPNINGSTIDER

Mandag-fredag: 10-20 Lørdag: 10-16

KONTAKT OSS

Tlf. 915 14 446 Senterleder
Tlf. 902 04 748 Vaktmester

Bysenteret Harstad – Byshopping på sitt beste
Bysenteret er Harstad by sitt eget kjøpesenter som ligger meget sentralt på torvet i sentrum. Vi tror at senterets unike beliggenhet, den positive sentrumsutviklingen og bysamarbeid i årene som kommer vil løfte opplevelsen av Harstad sentrum til nye høyder.

Sammen skapes synlige forandringer for alle som besøker Bysenteret. Butikkene i Bysenteret holder høy kvalitet. Sammen med eksisterende og nye leietakere har vi skapt fremtidens Bysenter som Harstadværingene kan være stolte av, samt være sentrums naturlig møtested.

Med 20 butikker og 4 spisesteder har senteret en god butikkmiks av både kjede- og nisjebutikker. Flere spennende butikker og serveringsteder har nylig kommet til senteret blant annet Waynes Coffee, Traktøren, Park Lane og MGS. KOK (Kjøkken og Kaffe).

Velkommen til spennende butikker og spisesteder i sentrum av byen vår. Bysenteret er stedet for å finne en shopping-skatt, treffe venner eller kose seg med en god kopp kaffe og noe å bite i.

Byvenn
Bysenteret og medlemsklubben vår BYVENN  – er til for å gi deg en topp handleopplevelse. Vi oppfordrer alle til å bli medlem og få tilsendt info om aktiviteter, tilbud og kuponger. Jo flere vi er sammen, jo bedre tilbud og aktiviteter greier vi å skape. Det koster ikke noe å være medlem – det bare fordeler til deg. Send SMS til 2030 eller følg denne linken – og så er du plutselig blitt BYVENN, du også!

Senterkontoret
Senterkontoret er til for deg som leietaker, kunde eller publikum som har spørsmål eller ønsker angående senteret. Vi administrerer og organiserer den daglige driften av Bysenteret og samarbeider godt og tett med alle senterets virksomheter.
Ønsker du å snakke med oss må du gjerne kontakte senterleder Rune Torbergsen (915 14 446 / post@bysenteret-harstad.no) eller Vaktmester Rolf Stormo (902 04 748 / drift@bysenteret-harstad.no). Vi holder til i 4. etasje i «Bothnergården» inngang ved Glitter i senterets 3. etasje eller fra bakkeplan rett under.

Arctic Eiendom Harstad AS
Arctic Eiendom er ett lokalt eiendomsselskap med fokus på lokal eiendomsutvikling for næring og bolig. Vi overtok Bysenteret 1. desember 2017 og arbeider kontinuerlig med å legge bedre til rette for dagens virksomheter i senteret og få inn nye spennende leietakere.
Arctics forretningsfilosofi er preget av sunn forretningsdrift, hardt arbeid, høyt tempo og bygging av team-relasjoner som styrkes over tid. Vi har også troen på at lokalt eierskap og tilstedeværelse vil være positivt for senteret. Du kan lese mer om oss på arctic-eiendom.no