Stjernerom

Stjernerom - Bysenteret

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 10:00-18:00, Lørdag: 10:00-16:00

Telefon: 984 71 974
Ansatte: Line og teamet

Hos Stjernerom finner du baby- og barneklær fra størrelse 0-12 år (56-152). Enkelte plagg har vi opp til 14 år (164). Vi har interiør til barnerom og leker, samt noe hygiene produkter.

Vi fører kjente merker som bl.a. Hummel, Gullkorn, Memini, Huttelihut, En Fant, Marmar, Sebra Interiør og UPPAbaby. Vi jakter stadig på den komplette og beste produkt-pakken til våre kunder. Vi har en nokså variert stil slik at du kan finne noe til enhver smak og anledning.

Line (meg) er eier og daglig leder. Sammen med meg har jeg noen flinke jenter, som vi sammen prøver å skape den beste handleopplevelsen for nettopp, – deg.

Vi yter service. Vi strekker oss langt for at kunden skal bli fornøyd, noe som er svært viktig for oss. Vi ønsker at du skal komme inn i butikken og kjenne på en god atmosfære. Vi ønsker at du skal kunne senke skuldrene, få inspirasjon og kose deg blant produktene til dine små stjerneskudd. Vi ønsker å tilby plagg som er komfortable i lek og moro, og som barna føler seg fin i både til hverdag og fest.