UNDERHOLDNING OG AKTIVITETER
MYE SPENNENDE Å OPPLEVE PÅ BYSENTERET

Det skjer virkelig mye på Bysenteret. I tillegg til våre spennnede butikker og serveringssteder har vi fokus på opplevelser og aktiviteter.
Nedenfor presenterer vi noe av det vi gjør og kan tilby. Kos deg på Bysenteret!

AKTIV EVENTS

Aktiv Events AS har flyttet sin virksomhet til Bysenteret. Dette er virkelig en fargerik berikelse for Bysenteret. Selskapet vil her fronte og promotere sine arrangement, turer og opplevelser i omgivelsene rundt Harstad, samt hele Troms or Nordland. Videre har Aktiv Events bygget opp flere aktiviterer og opplevelser som du kan melde deg på og utføre i lokalene deres i Bysenteret. Det er nesten ikke til å tro hva de har fått til inne i et senter, må bare oppleves.

Lær enda mer om Aktiv Events

BYSENTERET SCENE

Bysenteret har klare mål om å skape gode opplevelser og aktiviteter for lokale og tilreisende kunder. I den forbindelsen med omfattende oppgraderinger innvendig og av utvendig fasade av Bysenteret, bestemte vi oss for å bygge vår egen scene midt i hjertet av senteret. Scenen som aktivt skal brukes, vil også fremstå som et estetisk element som vil være et symbol på god stemning og et pulserende liv. Vi har allerede rukket å arrangere forrykende moteshow, ulike danseopptredener og herlige musikalske innslag.

KLATREVEGG

Klatreveggen, som ligger i Lysgården i Bysenteret er åpnet. Vi har etablert en profesjonell klatrevegg for barn og unge. Her blir det arrangert aktiviteter knyttet til klatring flere ganger per måned. Selvfølgelig så følger det forsiktighets regler knyttet til klatreveggen. Ingen klatring uten profesjonell og godkjente sikrere. For de minste under 10 år ønsker vi at foreldre er tilstede.
Samtidig med at dette er en gøy aktivitet, er det også god trening for de minste. Aktiviteten er også her gratis.

MINI LEKELAND

Ved Waynes Coffee vis a vis MGS har vi et riktig populært minilekeland. Her kan de minste klatre, sile og boltre seg i ufarlige omgivelser. Er du en forelder som vil nyte en god kaffe eller ønsker å prøve klær, er dette en perfekt mulighet for å «kjøpe deg fri» fra barnet noen minutter. Aktiviteten er selvfølgelig gratis.

LEKEKROK

Ved KOK – Kjøkken og Kaffe er det en egen barn/ lekekrok for de minste. Nyt en god lunsj/ middag eller en god kopp kaffe samtidig som barnet ditt hygger seg på cafè. Vi minner om at våre cafèer Kremtoppen, Waynes Coffee og KOK har herlige mat/ drikke alternativer til barna.

Bysenteret SceneBysenteret Scene
Mini-LekelandMini-Lekeland